My Booking

Η AEGEAN CAR είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην ενοικίαση αυτοκινήτων και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρείας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία έχει καταξιώσει την AEGEAN CAR στον τομέα ενοικιάσεις αυτοκινήτων και την έχει αναδείξει σε πρωτοπόρο. Στόχος μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλού ποιοτικού επιπέδου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές με σεβασμό στον πελάτη.


Οι πελάτες μας μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και σταθερά επιλέγουν την AEGEAN CAR, γιατί τους εξασφαλίζουμε άμεση ενοικίαση χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και ασφαλείς και αξιόπιστες μετακινήσεις. Όραμά μας είναι να διευρύνουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, να ικανοποιούμε κάθε προσδοκία και να φροντίζουμε διαρκώς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


Το εξαπλωμένο δίκτυο της AEGEAN CAR διαθέτει σταθμούς για ενοικίαση αυτοκινήτων και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο για να εξυπηρετεί τους πελάτες μας στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, αλλά και σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία.
Ο στόλος μας αποτελείται από μεγάλη ποικιλία καινούριων αυτοκινήτων σε άριστη κατάσταση τα οποία περνούν τακτικά από αυστηρό τεχνικό έλεγχο. Διαθέτουμε αυτοκίνητα για όλες τις ανάγκες, από μικρά αυτοκίνητα για ευέλικτες μετακινήσεις στην πόλη, οικογενειακά ιδανικά για άνετες μετακινήσεις με την οικογένειά σας και mini VAN για περισσότερα άτομα. Για να γίνουν οι διακοπές ή το επαγγελματικό ταξίδι σας μια ξένοιαστη κι ευχάριστη εμπειρία όλα τα αυτοκίνητά μας είναι εξοπλισμένα με Air Condition, υδραυλικό τιμόνι, αερόσακους και ράδιο-CD. Παιδικά καθίσματα ή αντιολισθητικές αλυσίδες διατίθενται μόνο κατόπιν κράτησης και σας παρέχονται χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.


Το καταρτισμένο προσωπικό μας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και βρίσκεται στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα για να σας παρέχει άριστες υπηρεσίες, όπως τη δωρεάν παράδοση και παραλαβή στο και από το αεροδρόμιο ή ξενοδοχείο σας και να κάνει τη διαδικασία της ενοικίασης αποτελεσματική, εύκολη και χωρίς ταλαιπωρία.
Για ερωτήσεις που τυχόν να σας δημιουργηθούν επισκεφθείτε τον σύνδεσμο Συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.